ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ | ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ | ΣΥΝΔΕΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

ΒΙΟΜΑΖΑ

Πληροφορίες

Η Βιομάζα είναι μία αξιοποιήσιμη Ανανεώσιμη Πηγή Ενέργειας
η οποία χρησιμοποιείται για την παραγωγή θερμικής και ηλεκτρικής ενέργειας.

Αποτελεί μία σημαντική, ανεξάντλητη και φιλική προς το περιβάλλον πηγή ενέργειας, η οποία είναι δυνατό να συμβάλλει σημαντικά στην ενεργειακή επάρκεια, αντικαθιστώντας τα συνεχώς εξαντλούμενα αποθέματα ορυκτών καυσίμων (πετρέλαιο, άνθρακας, φυσικό αέριο κ.ά.).

Η χρήση της βιομάζας μας δίνει τη δυνατότητα να λάβουμε σημαντική ποσότητα ενέργειας για την παραγωγή θερμότητας, ψύξης και ηλεκτρισμού, είτε με απ’ ευθείας καύση, είτε με μετατροπή της σε αέρια, υγρά ή/και στερεά καύσιμα μέσω θερμοχημικών ή βιοχημικών διεργασιών.

Η ENGAIA παρέχει καθετοποιημένες υπηρεσίες στην παραγωγή και εκμετάλλευση βιομάζας με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες. Έχοντας δημιουργήσει συνέργιες με προμηθευτές εξοπλισμού και με τη δύναμη της πολυετούς εμπειρίας της στον χώρο των Συστημάτων Ανανεώσιμης Ενέργειας, η εταιρία προσφέρει σήμερα λύσεις ως προς την αδειοδότηση, την υλοποίηση, την τροφοδοσία και τη συντήρηση εγκαταστάσεων παραγωγής ενέργειας με τη χρήση βιομάζας ως πρώτη ύλη, εξασφαλίζοντας αισθητά μεγάλες αποδόσεις στους επενδυτές. Παράλληλα, καινοτομεί με την ανάπτυξη και την παραγωγή εξοπλισμού Αεριοποίησης Ξυλώδους Βιομάζας.


ΒΙΟΜΑΖΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ